Diversiteit & Inclusie

Image by Freepik

Waarom is Diversity, Equity, Justice, Inclusion and Belonging belangrijk voor coaches?

In een interactieve dialoog verkennen we wat Diversity, Equity, Justice, Inclusion and Belonging betekent voor ons als individuen en als coaches, met als doel om tot een gedeelde visie op DEIJB als chapter te komen.

We zullen: de ICF Global waarden en strategische doelstellingen met betrekking tot DEIJB delen, de perspectieven en prioriteiten op het vlak van DEIJB voor onze ICF Nederland community verkennen en stil staan bij hoe we als chapter deze waarden kunnen ondersteunen.

NB: deze bijdrage is in het Engels.

Deze presentatie vond plaats tijdens het ICF NL live event op 15 juni 2023 begeleidt door Camilla Degerth (special interest group Diversity, Equity and Inclusion).

Hoofdbeeld van Freepik.

Spreker

Camilla Degerth
Deel deze webinar
nl_NLNederlands