Vind een coach

Een coach die volledig bij je past

 

Vind een coach

Een goede coach vinden begint met de zoekopdracht: ‘ICF gecertificeerde coach’. Onze gecertificeerde coaches voldoen aan strenge opleidings- en ervaringsvereisten en beheersen de coachcompetenties. Bovendien houdt een ICF coach zich aan de wereldwijd erkende ethische richtlijnen.

Vind een gecertificeerde coach

De Credentialed Coach Finder (CCF) is een handige tool waarmee je gericht naar een gecertificeerde coach kan zoeken met verschillende zoekcriteria. Zo kan je bij ‘Services’ aangeven of je iemand voor een specifieke thematiek zoekt, bij ‘Experience’ kan je bepaalde gewenste ervaring invoeren en bij ‘Demographics’ onder andere taal en locatie. Op die manier kom je voor een eerste selectie snel uit bij coaches die aan jouw specifieke eisen voldoen.

Happy old female mentor, coach or teacher standing at table during workshop.

Waarom kiezen voor een ICF-gecertificeerde coach?

Iedereen mag zich coach noemen. ICF-gecertificeerde coaches zijn professionele coaches die hebben voldaan aan strenge opleidings- en ervaringseisen en hebben aangetoond een grondig begrip te hebben van de coachingcompetenties die de norm bepalen in het beroep.

Bovendien houden ICF-gecertificeerde coaches zich aan strikte ethische richtlijnen als onderdeel van ICF’s missie om coaching-consumenten te beschermen en van dienst te zijn.

Wilt u het ICF-lidmaatschap of de ICF-referentie van een coach verifiëren? Ga hierheen om een coach te verifiëren.

#ErvaarCoaching

Coaching is een uitdagend en creatief proces – gebaseerd op een partnerschap van coach en cliënt – dat aanzet tot reflectie en inspireert om persoonlijk en professioneel potentieel te maximaliseren, waarbij vaak onbenutte bronnen van verbeeldingskracht, productiviteit en leiderschap worden ontsloten. ICF is verheugd om #ExperienceCoaching te delen, een verzameling krachtige verhalen van gewone mensen die door coaching obstakels konden overwinnen en buitengewone dingen konden bereiken. Je kunt met “Vind een coach” onder 140 gekwalificeerde coaches in Nederland zoeken naar de juiste coach voor jouw vraagstuk om je te helpen je belangrijkste doelen te bereiken.

nl_NLNederlands