Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nieuwe leden bijeenkomst (NL)

november 25 | 19:30 20:30

new members meeting

Een gefaciliteerde discussie voor alle nieuwe leden van ICF Nederland in grote groeps- en/of break-out rooms, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Nieuwe leden die lid worden, willen vaak contact maken met anderen. Dit evenement is bedoeld om de kans te bieden snel toegang te krijgen tot de gemeenschap en antwoord te krijgen op vragen die zich kunnen voordoen.

Onderwerpen die nieuwe leden vaak aandragen, zijn alles wat te maken heeft met coaching, kwalificaties, ethiek maar ook beginnen met werken als coach, het opzetten van een bedrijf, specifieke nichevragen, volgende stappen in persoonlijke ontwikkeling en ook een brandende interesse om te netwerken. Het is duidelijk dat dit evenement nog waardevoller zal zijn als er oude leden lid worden die veel van de vragen kunnen beantwoorden.

Taal: Nederlands
CCE: RD – 1

Coaches

Ericka Kuyters

ICF Credential: PCC

Met meer dan 3500 coachuren, combineren ik in mijn lifelab training, coaching en intervisie. Een krachtig transformatieprogramma dat met hart en ziel, hoofd en handen vorm krijgt in het dagelijkse leven van de deelnemers die op een kruispunt in hun leven staan. Sinds mijn coachopleiding bij Newfield Network International in 2009 ben ik lid van ICF NL. Al snel zat ik in het bestuur toen ICF NL bijna werd opgeheven bij gebrek aan leden. Hoe leuk is het dat er nu een bloeiende vereniging is met ruim 600 leden. Groei en bloei van ICF Nederland, dat is waar ik graag aan bijdraag in het L&D team


Gegevens

Datum:
november 25
Tijd:
19:30 – 20:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.icf-events.org/chapter-event/nieuwe-leden-bijeenkomst-2/

Organisator

ICF Netherlands L&D Powerteam

Online Event

nl_NLNederlands